• Stuur een berichtje ›

ONLINE WORKSHOP

De Magische Overgang

Leer als vrouw in je kracht staan!

28 maart 2021, 10:00 – 13:00

Monique van der Weijden en
Juliette Rijnfrank
Deze aanbieding loopt snel af.
Maak er nu gebruik van.

SCHRIJF JE NU IN

€ 99,-

€ 49,-

In onze maatschappij ligt er vaak nog een taboe op wat ik noem ‘De Magische Overgang’. Ik noem deze overgang magisch omdat we tijdens deze periode een deur kunnen openen naar nieuwe manieren van waarnemen en handelen, waardoor verrassende en betere mogelijkheden zich voor kunnen doen.

Op 20 februari & 28 maart 2021 organiseren Monique van der Weijden en Juliette Reinfrank samen twee workshops over deze bijzondere fase. Het doel is om vrouwen die in deze “crisis” zitten toegang te geven tot de diepere betekenis van de overgang als normale, biologische levensfase: de potentie tot het spiritueel ontwaken en alle prachtige voordelen die deze met zich meedraagt.

Vanuit hun eigen ervaringen als coaches en de opleidingen die zij hebben genoten, hebben zij ervaren dat de overgang vaak niet begrepen wordt als de roep van de ziel die om aandacht vraagt en bevrijd wil worden. Zij hebben het idee dat, wanneer deze crisis erkent wordt als een noodzakelijke fase in het bewustwordingsproces, vrouwen (en mannen) meer begrip zullen krijgen voor de situatie waarin zij zich bevinden, en beter (zelfs optimaal) om kunnen leren gaan met de vrijgekomen energieën en de nieuwe inspiratie die besloten ligt in deze “crisis”.

Heb je er interesse in te leren hoe je dieper ingaat op jouw eigen proces, om er vervolgens beter, gezonder en gelukkiger uit te komen?

Schrijf je dan meteen in voor de 3-uur durende webinar op 20 februari of 28 maart. Deze cursus kost €49 en geeft je gegarandeerd een enorme boost in de juiste richting: een richting waarin jij jouw eigen leven vorm kunt geven op de manier zoals jij dat wilt, en altijd hebt gedroomd.

OVER DE WORKSHOP “DE MAGISCHE OVERGANG”

De overgang begint vaak, door de verandering van geslachtshormonen, met lichamelijke- en emotionele klachten. Daarnaast kun je mentaal worden belast doordat je beseft dat je ‘al op de helft’ van je leven bent aangekomen en je je afvraagt of je gedaan hebt waartoe je geboren bent. Ook zitten we momenteel, los van onze leeftijd, met de lockdown allemaal in een bijzondere overgang en heb je nu de tijd om wakker te worden wat jou eventueel blokkeert om je authentieke Zelf te leven! Wil je met lichtheid en speelsheid begeleid worden op deze weg? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom!

Ook zitten we momenteel in een unieke situatie: de lockdown. Los van onze leeftijd of levensfase zou je dit ook een bijzondere overgang kunnen noemen. Daarnaast heb je nu (eindelijk) écht de tijd om wakker te worden en je te realiseren wat jou blokkeert, en wat je in de weg staat om je authentieke Zelf te leven!

Is het geen tijd om deze blokkades eens echt onder ogen te zien, en gebruik te maken van een unieke kans tot groei en ont-wikkeling?

Praktische informatie:

 • Deze online workshop vindt plaats op 20 februari en 28 maart 2021 via Zoom.
 • Inschrijving (en betaling) geldt alleen voor één van deze data.
 • Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je in wanneer je denkt dat het goed is voor je.
 • Boeken kan via deze pagina (klik op de knop: Ik gun het mijzelf)
 • Betalen gaat via Mollie (iDeal, Credit Card en andere mogelijkheden worden ondersteund) en is 100% veilig en vertrouwd.
 • Op deze informatie zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
 • Je kunt meedoen van over de hele wereld (houd rekening met het tijdsverschil)
 • Je krijgt na betaling een email-bevestiging met een Zoom link. Deze kun je opslaan. Je ontvangt ongeveer 30 minuten vóór aanvang van de workshop ook een reminder met een link.
 • Zet het event in je agenda, met reminder (just in case).
 • Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen: gomotions.nl/contact
 • Wij kijken uit naar je komst!

Voel je welkom om contact te maken

Laat hier je gegevens achter of stuur een WhatsApp bericht.

Je hoort spoedig van mij!

  Stuur een WhatsApp:

  Kennismaking

  Het is altijd fijn om elkaar even te spreken en te kijken of het “klikt”: een korte kennismaking zegt vaak al heel veel.

  Gratis en vrijblijvend

  Je bent nergens toe verplicht, en het is helemaal gratis.

  Jouw behoefte in kaart

  Wat heb jij nodig? Waar sta jij nu? En waar wil je heen? We gaan kort in op deze vragen zodat het duidelijk wordt wat ik voor jou kan betekenen.

  Schrijf je in voor de

  GOmotions nieuwsbrief

   Bruikbare tips en artikelen over hoe jij jouw beste leven kunt leven

   © GOmotions | BTW: NL001181522B97  KVK: 24380179   |   Privacy Policy   |   Algemene Voorwaarden   |   Fotografie Paulien de Gaaij   |    Site by Gent Iyus

    Neem direct contact op
    whatsapp
    email
    linkedin