AANBEVELINGEN

Individuele opstellingen

Monique, de vrouw met het gezicht van een wijze en ervaren vrouw en met de ogen van een baby! Diepgaande wijsheid, helderheid in voelen, zeggen en doen, schoonheid, puurheid, om zo maar een paar van haar eigenschappen te noemen. Door en met haar kom je in direct contact met het Universum, met je Hogere Ik. Met haar werk, draagt Monique direct bij aan een betere wereld! Wonderbaarlijk om te ervaren hoe Monique met haar cliënten te werk gaat. Niets lijkt haar onmogelijk, voor alles is er wel een oplossing! Monique heeft mij systemisch begeleid in een proces die mij van groot belang is in mij verdere ontwikkeling als rechtstreekse deelneemster van deze maatschappij, als moeder, als collega, als toekomstige partner, als lover of life!

Monique, ik ben zeer dankbaar voor je buitengewone toewijding aan mijn ontwikkeling! Ik hoop je snel weer te mogen ontmoeten.

Kwaliteiten: Geweldige resultaten, expert, hoge integriteit.

Gabi Maracz. Payments Services Specialist at Triodos Bank

Blij, bijzonder, vrij, opheldering, vrolijk, opgelucht en verhelderend… dit zijn enkele woorden die in mij opkomen als ik naar de foto’s van mijn opstelling kijk. HEEL HARTELIJK DANK dat je mij hierin begeleid hebt. Dankzij jou ben ik een hele bijzondere ervaring rijker.

– Carola Schwabl, project coördinator

Ik ken Monique al een tijdje en ik vind het een topper!
Ik heb tweemaal onder leiding van Monique een familieopstelling mogen beleven en heb ook een paar keer met Monique mogen ruiken aan een organisatieopstelling. Deze opstelling was trouwens met behulp van zoutvaatjes, messen en servetten in een wildpark in Zuid-Afrika. De opstellingen waren zonder uitzondering vormende momenten in mijn leven. Ze hebben mij meer inzicht gegeven in wie ik ben en waarom ik ben wie ik ben en waar mijn toekomst ligt. En het leuke is, het is helemaal niet eng maar juist bevrijdend en ik ben nog maar een prille beginner:))

Dat het systematisch dynamisch werken een bijzonder krachtig “iets” is, is wellicht al bij jullie bekend. Wat mij betreft wordt het “effect” van het systeemwerken sterk vergroot door de kwaliteit van Monique. Ze heeft de “gave”, de “kennis” en de “ervaring” die het samen met haar werken aan Systemisch werken zo succesvol maken. Ze heeft de passie, de bezieling, de kennis en de ervaring. En het is los, leuk, mooi en liefdevol. Ik vind het een bijzonder goed idee van haar dat ze al deze elementen via een praktische opleiding wil delen en overdragen aan mensen zoals jullie!

Het mooiste is dat de wereld er stukken beter van wordt! En dat willen we toch allemaal.

– Yolande van Wijk, directeur Commundo

Ik heb Monique zowel in 1-op-1 situaties ervaren als begeleider in een workshop familieopstellingen. Zij gaat op een hele warme en to-the-point manier te werk waarbij ze continue alle spelers in de gaten houdt. Zij is een hele wijze vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt en zij is in staat om je puzzel compleet te maken.

– Annegien Poelen, HR-manager
TESTIMONIALS

Familieopstellingen

Lieve Monique, Schone schrijfster,

Nooit eerder las ik een boek voor de tweede keer! (Behalve mijn studieboeken natuurlijk.) De tweede keer las ik Wild Hart na de fantastische familieopstellingen bij jou en drong het beter bij me door dan de eerste keer!

Wild hart heeft mij geholpen om meer zelfreflectie toe te passen dan ik voor het lezen van dit super boek!

– Huub Van Helvoort

“Inzicht, inzicht, heel veel inzicht in een door mij voorgelegde problematiek, resultaat van een recente door Monique begeleide constellatie. Een inzicht, vrij van conditionering, vrij van welke manipulatie dan ook. Als je ervoor open wilt en durft te staan een geweldig instrument; zowel om bij jezelf te komen als om inzicht in een problematiek te krijgen. Haar vaardigheid, integriteit, kennis en ervaring resulteren binnen een door haar begeleide opstelling in een belangrijke verbreding van je inzicht. Geen vakgenoot zijnde, maar een werkelijke ‘gebruiker’ op zoek naar inzichten, verdient ze in mijn ogen aanbeveling zonder enig voorbehoud. Opstellingen, een prachtig instrument, Monique een krachtige begeleider.”

– André de Jong, consultant on family owned operations

“Zaterdag heb ik deelgenomen aan de workshop familieopstellingen. Mijn eerste kennismaking met dit fenomeen. En man, wat was dit mooi. Het heeft een enorm diepe indruk op me gemaakt, zowel als representant als (spontane) deelnemer. Het meest gehoord woord na een opstelling was ‘bizar’; Bizar, inderdaad, hoeveel er uit een opstelling komt met deelnemers die elkaar niet eens kennen. Monique leidde de opstellingen op een zeer professionele, warme manier met gelukkig af en toe ook een hoop ontspannende humor. Monique, hartelijk dank voor deze mooie dag!”

– Dick Heijstek, eigenaar D. Heijstek Holding

“Monique works with all her heart and is present in a very loving and solid way. She works as an excellent facilitator by creating an environment and atmosphere which is is totally healthy in constellation work. Healing is invited in a very warm and safe way, where boundaries are absolutely respected, and the client experiences a secure yet stimulating climate to dare discover what there is to find and yet still can be very much in control to feel safe with every step in the process. Every person in the room feels invited in to participate. She is a wonderful worker in constellation work with a sharp eye for detail and the call or path of the Soul. I think you can really trust her work.”

– Lisette Kobussen, Psychosyntheticus

“Op zaterdag 21 november heb ik een prachtige opstellingendag meegemaakt bij Monique.
Na een warme ontvangst in Leiden, voelde ik me direct op mijn gemak. Er heerste een vertrouwelijke frisse sfeer. Voordat we van start gingen, kregen we eerst een heldere korte uitleg en een paar opwarm-oefeningen. Een prettige manier om de dag gezamenlijk te starten. Vervolgens werden alle opstellingen, mijns inziens, met zoveel respect, liefde en vertrouwen begeleid, dat het voor mij keer op keer een geluksgevoel teweegbracht. Als representant, als toeschouwer en zeker ook als aanvrager. Ik vond het heerlijk om te merken dat we in goede handen waren. Een veilig gevoel. Nadat de verstrikkingen in mijn eigen opstelling opgehelderd en geheald waren, viel er een enorme last van me af. Na mijn opstelling had ik een opgelucht liefdevol gevoel. Alsof er 100 puzzelstukjes tegelijk op zijn plek vielen. Heerlijk. Doordat ik zelf ook een opleiding volg, merk ik dat ik onbewust best kritisch tegenover een begeleider sta. Vandaar ook dit puntje van kritiek ….. de dag is mij te snel voorbij gegaan ?

Monique, ik wil je graag intens bedanken voor de opgedane ervaringen en de kennis die je gedeeld hebt. Het was een zeer waardevolle dag voor me.”

– Nathalie Steffens, directeur Themacentrum de Zomerhof B.V.
TESTIMONIALS

Systemische begeleiding in beeld en praktijk (cursus)

Ik heb bij Monique de training systemisch dynamisch werken gevolgd. In een ontspannen sfeer met veel aandacht voor de persoon word je uitgedaagd om op je best te zijn. Een fantastische training waarin theorie en de praktijk elkaar afwisselen en met veel ruimte voor persoonlijke ervaringen.

Kwaliteiten: persoonlijk, expert en creatief.”

– Lotte de Jong, Owner Youcan & opleider at ErasmusMC

Wat een bijzondere ervaring heb ik gehad in de Liberate your Life workshop van Livia en Monique van der Weijden! Door middel van krachtige visualisaties en andere oefeningen kom je op een heel ander level van je bewustzijn. Je gaat op een hele andere manier naar zaken/problemen in je leven kijken, waardoor het minder ‘groots en overweldigend’ wordt. En dat verlicht! Op een hele lichte manier ben ik dingen in mijn leven tegengekomen, die ik onbewust niet los heb kunnen laten. Ooit ben ik nl. ziek geworden op een reis, alweer bijna 10 jaar geleden. Toen is mijn leven drastisch veranderd. Ik dacht dat ik het een plek had gegeven, maar niets was minder waar. Het heeft me enerzijds gebracht tot waar ik nu ben, maar volledige acceptatie is toch lastig: het blokkeert me. In de workshop kwam ik erachter dat ik terug moet gaan naar het land waar mijn leven is veranderd om nieuwe herinneringen te maken en de (negatieve) associatie te ‘reframen’. En daar heb ik zin in!!! De emotie en associatie is dus nu al anders. Ik kan echt niet wachten! Ik zou iedereen de workshop van Livia en Monique aanraden, want je wordt er een wijzer en vrijer mens van. Niet alleen persoonlijk maar ook professioneel kan het je veel geven. Veel plezier!

– Anique van Eijk, psycholoog en docent UvA

Monique is een vrouw met een groot hart, veel humor en een enorme deskundigheid als het gaat om Systemisch Werk. In een pressure cooker heb ik bij haar de opleiding gevolgd. Wat een mooie ervaring was dat. Als geen ander weet zij je te inspireren èn te confronteren op je eigen issues, waardoor de opleiding je niet alleen vertrouwd maakt met het systemisch werk, maar vooral ook met jezelf! Warm aanbevolen!

– Erwin Wiertz, HRD Professionals/Vrienden in Veranderen

Net de korte en krachtige training Systemische Begeleiding afgerond. Een mooie combinatie van theorie, oefenen, met eigen thema’s de methodiek in de vingers krijgen en met elkaar oefenen in het begeleiden. Monique creëert met haar wakkere aanwezigheid, dijk van ervaring en warme persoonlijkheid een veilige setting waarin ik op alle vlakken het systemische heb mogen ervaren. Dankjewel Monique.

– Marja den Boer, Schrijver, trainer, coach.

Enige tijd geleden ben ik bij Monique terechtgekomen voor een systemische opstelling. Ik was destijds herstellende van een niet-(h)erkende burnout, werkte fulltime en voelde mij niet goed maar kreeg geen grip op de oorzaak daarvan. Met behulp van Monique’s kracht, liefde en kennis kwam ik gelouterd en met veel inzichten uit de opstelling.

Daarna ben ik bij GOMotions begonnen met een coachtraject. Dit heeft mij nog meer inzicht in de oorzaken van mijn handelen en mijn patronen gegeven en dat maakte dat ik stapje voor stapje verder kon. Bij Monique was het thuiskomen voor mij. Met behulp van systemisch werk, geleide meditaties en old school coaching kon ik weer verder!

Via Monique ben ik ook in contact gekomen met Ayahuasca en dit plantmedicijn gaan drinken op een veilige plek met goede begeleiding. Ook hiervoor ben ik haar dankbaar.

Ook heb ik bij Monique de opleiding “systemische begeleiding in beeld en praktijk” gevolgd. En ook als docent is Monique geweldig. Zij weet de theorie praktisch te maken en doordat je zelf heel veel oefent krijg je de stof letterlijk in de vingers. Inmiddels werken wij af en toe samen en is onze relatie daardoor veranderd en nog verder verdiept.

Ik gun iedereen Monique van der Weijden omdat ik zelf heel veel aan haar begeleiding heb gehad. Haar werk is erop gericht jezelf weer in jouw kracht te zetten en van daaruit keuzes te maken en verder te gaan. Zij doet dit met liefde, heel veel humor, confronterend, spiegelend en effectief!

– Eva van Amson
TESTIMONIALS

Organisatieopstellingen

“Bij KLM Ground Services liep ik constant vast in het verhogen van de productiviteit van 4500 medewerkers op Schiphol. Het waren zoveel tegenstrijdige belangen in diverse groepen zoals directieteam, de vakbonden, medezeggenschapraden en natuurlijk ook de medewerkers zelf. Met Monique heb ik het plan opgepakt om deze wirwar van uitdagingen te verhelderen met het directieteam. De teamleden dachten dat de representanten waren gebrieft op alle kritische kernthema’s. Prachtig om hun verbazing te zien toen zij erachter kwamen bij de nabespreking dat alle representanten volledig blanco waren. Niemand had zich verdiept in onze problematiek. Alle bewegingen en feedback van de representanten was RAAK. De bewegingen die nodig waren zijn geïmplementeerd. Ik vind het nu niet meer verwonderlijk dat 9 maanden na deze sessie de verwachte resultaten zijn uitgekomen. Ik raad voor dit soort problematieken zeker een opstelling aan.”

– Michiel Verhaagen, Vice President Global Sales & Marketing KLM

“Monique heeft een organisatieopstelling voor Stichting Villa Pinedo verzorgd/begeleid. Samen met mijn team namen wij plaats rondom een podium waar een groep geweldige representanten een blinde opstelling deden. Dit houdt in dat er op papiertjes verschillende functies en doelgroepen worden geschreven en dat elke representant dan niet weet welk onderdeel hij/zij representeert.

Samen met mijn team kregen wij inzicht na inzicht aangereikt. Met name achteraf toen duidelijk werd welke doelgroep of functies iemand gepresenteerde. Een magische ervaring waar ik nog vaak aan zal terugdenken. We hebben met deze inzichten naderhand strategische keuzes kunnen maken die wij anders niet zouden hebben gemaakt. En die kloppen. Monique begeleid de groep fantastisch. Intuïtief, helder en vol warmte. Ik kan Monique van harte aanbevelen. Ik ben een grote fan.”

– Marsha Pinedo, Directeur Stichting Villa Pinedo

“Wat een plezier en intensiteit om met Monique samen te werken. Zij heeft in 2013 voor ons bedrijf een workshop ‘Organisatie-opstelling’ verzorgd met een verbluffend en verhelderend resultaat dat heeft geleid tot groei in omzet en werkplezier. Reden genoeg om het afgelopen half jaar bij GOmotions een opleiding ‘Familieopstellingen’ te volgen. Intensief en tot de kern, het heeft mij veel opgeleverd. Voor mijzelf en in de toepassing naar mijn klanten. Win Win Win dus. Een krachtige vrolijke vrouw die haar vak verstaat waar ik graag mee samenwerk.”

– Ruud van Wingerden, directeur Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling

Monique heeft voor De Effectieve Financial meerdere trainingsdagen verzorgd waarin de deelnemers een opstelling hebben ondergaan om hun ontwikkelpunt vanuit hun rol in het bedrijf te doorvoelen. Naast dat dit enorm veel inzicht gaf bij de deelnemers over wat zij in stand houden, gaf het hun ook de ruimte om afscheid te nemen van het oude patroon en ruimte te geven om vanuit hun authenticiteit een nieuw patroon te ontwikkelen. Deze trainingen zijn door de deelnemers gewaardeerd met een 9,5. Monique begeleid tevens de opstellingen in coachtrajecten waar financieel professionals leren in contact te komen met hun gevoel, van hun hoofd naar hun hart. Het resultaat is dat de professionals veel meer in verbinding komen met zichzelf en hun omgeving wat in de huidige financiële rol belangrijk is om het verschil te maken.

Kenmerken Monique: enthousiast, compassie, open, confronterend, doortastend en professioneel.

– Erik Boon, Integrale training en coaching voor financials

Als je een keer echt wil ervaren wat een opstelling kan betekenen voor jou persoonlijk óf voor jullie team, dan moet je Monique als begeleider vragen. Er komt één grote energiestroom binnen bij de eerste kennismaking, daarna creëert ze de rust en ruimte zodat je vanzelf gaat zien waar het nu echt over gaat. Dóen!

– Jacqueline Klaassen, Interim projectmanager, Interim contractmanager, coach

Met minimale of maximale middelen, het is maar hoe je het bekijkt; een peper- en zoutstel, een mes, een vork, een lepel, kwam een vraagstuk van mijn bedrijf letterlijk op tafel.

Moest ik wel of niet verder gaan met mijn zakenpartner. En waar stonden de klanten en waar ikzelf. En wat als we nu eens een klein beetje gingen schuiven. Hoe voelde dat. En wat miste er nog? het servet bracht uitkomst.

Een opstelling ergens samen met Monique in een restaurantje bij Johannesburg.
Inzicht, duidelijkheid, opluchting, eenvoud, humor, lucht.

Een maaltijd om nooit te vergeten.

Onder de liefdevolle en deskundige begeleiding van Monique kan je alles opstellen en het veld doet zijn werk.

Baie goed

– Yolande van Wijk, Directeur Broedplaats.academy

Ik kwam een aantal jaar geleden in contact met Monique toen ik als voorzitter van het Platform Scheiden zonder Schade een organisatieopstelling mocht bijwonen. 
Eerlijk gezegd had ik geen flauw benul van wat ik moest verwachten, maar ik was nogal sceptisch: ‘acteurs’ die naspelen hoe een kind een scheiding van zijn ouders beleeft…

Tot mijn eigen verrassing werd ik al snel meegenomen door wat er gebeurde en voor ik het wist was ik, zittend naast Monique, mee aan het regisseren: wie is het kind, wie de ouders, wie moeten er nog meer worden opgesteld?
Tijdens de opstelling ontstond er iets bijzonders. Het werd al snel helder wat het kind tijdens de scheiding voelde, wat het nodig had en wat het kind pijn deed. Dit gold ook voor de rollen, patronen en gevoelens van de ouders, de sociale omgeving en de professionals. 
De organisatieopstelling gaf mij waardevolle en nieuwe inzichten. De manier waarop Monique alles duidde vond ik bewonderenswaardig. Ze weet waarover ze het heeft en is volledig ‘in control’. Al met al was het voor mij een unieke en heel bijzondere ervaring die ik niet meer zal vergeten!

– André Rouvoet, Voorzitter Platform Scheiden zonder Schade

‘Wij zijn in verbinding’ is één van onze kernwaarden. Binnen de organisatie hebben wij kwetsbaarheid en openheid dan ook hoog in het vaandel staan. We volgen regelmatig coachingstrajecten, maar met dank aan een familieopstelling hebben wij een verdiepingsslag kunnen maken. Deze methodiek heeft de onderstromen van onze organisatie aan het licht gebracht. Ieder van ons neemt immers zijn familie -en daarmee de eigen patronen- mee de organisatie in. Monique heeft ons inzicht gegeven in houding, gedrag en onderlinge verhoudingen. Dit heeft geleid tot échte verbinding en tot intensivering van de arbeidsrelatie waardoor nu sprake is van verregaande samenwerking binnen het directieteam. Een familieopstelling slaagt alleen wanneer je vertrouwen hebt in elkaar en in de coach. Wij durfden het aan, mét Monique. Na een eerste kennismaking is het meteen duidelijk dat je bij haar in de allerbeste handen bent.

– Remco Verkerk, Directeur Aannemingsbedrijf Van Vulpen B.V. Wijchen
TESTIMONIALS

Individuele Coaching

Lieve Monique,

Een simpel bedankje vind ik eigenlijk niet goed genoeg voor wat je de afgelopen maanden voor mij hebt gedaan. Je [Monique] hielp me uit een bodemloze put waar ik niet meer uitkwam om de weg naar mezelf te vinden die ik al heel lang kwijt was. Ik had niet meer gedacht dat het leven zo waardevol zou zijn voor mij. Maar ik heb van jou mogen leren dat het allemaal mág en kán als je het maar niet opgeeft en dingen gewoon gaat DOEN! Er is genoeg te doen en ik heb er zin in!

Ik ben God zo dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten. Je bent een mooi en krachtig mens! En ik vind het pracht wat je voor de mens doet. Ontzettend bedankt voor alles!

Veel liefs

– Warsha

“Monique is coach en trainer van topklasse. Ze heeft het hart op de goede plek, is gedegen opgeleid en heeft ontzettend veel levenservaring. Dit voel je zodra je haar tegenkomt. Ze werkt en leeft met passie, heeft zowel een zachte als een confronterende kant die haar samen tot een goede en plezierige begeleider van ontwikkelingsprocessen maken.
 Ik heb haar bezig gezien als trainer en coach in de workshop van Yep!africa waar ze onder andere familieopstellingen deed. Ook ken ik haar als medestudent bij de opleiding Psychosynthese. Ze is scherp, invoelend en werkt zeer intuïtief.”

– Jetske Osterthun, mede-eigenaar en programma coördinator YEP!africa

“Monique is een intuïtief sterke en goed geschoolde therapeute. Haar grootste kwaliteit is dat ze feilloos de kern van een cliëntvraag weet te benoemen. Ze weet scherp te voelen en te herkennen waar de echte vraag over gaat en laat zich daarbij niet afleiden door ‘omgevingsruis’ of afleidingsmanoeuvres.

Naast deze analytische kwaliteiten weet ze eveneens zaken tastbaar te maken voor haar cliënten, door enerzijds haar beeldend vermogen en anderzijds haar ervaring met opstellingen waarin haar intuïtie wederom een grote toegevoegde waarde heeft.

Mijn ervaring is dat je als cliënt bij Monique heel diep ervaart waar de crux zit, maar dat je, als je de deur uit gaat, eveneens over concrete handvatten beschikt om je vraagstuk aan te gaan en aan te pakken. Helend en effectief in een verbazingwekkend korte tijd.”

– Annemarie van Luttikhuizen, directeur En Profiel

Iedere dag met Livia en Monique die ik tot nu toe heb gedaan brengt mij altijd weer terug in mijn eigen verhaal en in het grotere verhaal waar ik ook deel van uitmaak. Het zijn helende, inspirerende dagen, die ik een ieder van harte toewens.

– Esther de Boer, purser KLM, psychosyntheticus

Lieve Monique,

De energie die je vanaf de eerste seconde aan mij gaf in je deuropening voelde al meteen zo fijn. Wat een heerlijke energie en een onmetelijk warm welkom wat ik voelde. Wat had ik dat nodig! Jij gaf mij dat gewoon zonder dat ik je ooit eerder had ontmoet. Wat een warme oprechte positiviteit en liefde straal jij uit. Jij hebt mij geholpen en mij zo veel inzicht gegeven. De kracht om weer terug te komen bij mijzelf. Alle gesprekken met jou voelde zo vertrouwd en voelde voor mij zo als thuiskomen. Je creëert openheid en vertrouwen door je kwetsbaar op te stellen en dingen te delen van jezelf. Wat hebben we ook heerlijk gelachen. Tegelijkertijd stak je mij liefdevol een mes in mijn hart in een ongelooflijk fijne vertrouwde sfeer. Je zette mij in mijn kracht en gaf mij inzicht om meer te weten over mijzelf.
Je hebt mij helpen loslaten en te vertrouwen op mezelf. Dat het goed is en dat ik goed ben zoals ik ben. Jij bracht mij bij mijn pijn, leerde mij weer voelen en het er te laten zijn. Nu besef ik wat de weg is tussen mijn hoofd en het hart. Daardoor voel ik mij zoveel blijer.

Ik vind je een geweldige fijne, energieke, lieve en doortastende vrouw. Wat een kracht. Ik ben je zo ontzettend dankbaar voor wat je mij hebt gegeven. Je bent een heerlijk mens.

Ik heb mijn gevoel van eigenwaarde teruggevonden. Dat ik oké ben zoals ik ben. Dat was ik volledig kwijt. Ik durf nu dingen aan te gaan, ook als het moeilijk is. Ik ben nog steeds een lieve en fijne man en dat is wie ik ben en dat is wat ik nu accepteer. Ik ben namelijk van de liefde.

Na de familieopstelling die ik met jou heb gedaan is het contact met mijn ouders en met mijn zus ook hersteld. Ook daar ben ik heel dankbaar voor. Fijn om ze weer echt in mijn leven te hebben. Mijn zus gaf mij zelfs een prachtig compliment : ‘Imro brengt altijd liefde en positiviteit mee.’ Zo voelt zij het nu. Fijn dat de familieband weer hersteld is na jaren geen of weinig contact. Blij dat we weer samen zijn en dat laat ik nooit meer los.

– Imro Spekkers

Voel je welkom om contact te maken

Stuur een WhatsApp bericht

Of laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op

Je hoort spoedig van mij!

Gratis 20-minuten gesprek

Het is altijd fijn om elkaar even te spreken en te kijken of het “klikt”: een korte kennismaking zegt vaak al heel veel.

Kosteloos en vrijblijvend

Je bent nergens toe verplicht, en het is helemaal gratis.

Jouw behoefte in kaart

Wat heb jij nodig? Waar sta jij nu? En waar wil je heen? We gaan kort in op deze vragen zodat het duidelijk wordt wat ik voor jou kan betekenen.

© GOmotions | BTW: NL001181522B97  KVK: 24380179   |   Privacy Policy   |   Algemene Voorwaarden   |   Fotografie Paulien de Gaaij   |    Site by Gent Iyus

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Het blokkeren van sommige soorten cookies kan van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website. Wij delen onze data met: Activecampaign (email campagnes wanneer u zich inschrijft) & Google Analytics (website-verkeer).
Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.