Bezielend Leiderschap Coaching

Er is behoefte aan dappere en moedige leiders!

LEIDER… Ik doe een beroep op je… VERHEF JE ZIEL!

In deze turbulente en boeiende tijd is er iets anders nodig van leiders. Het is tijd voor ondernemers en CEO’s die durven leiden met kwetsbaarheid, inspiratie en dienstbaarheid.

Mijn grootste wens is om leiders te helpen deze nieuwe weg in te slaan. Ik kijk ernaar uit om spiritualiteit binnen bedrijven normaal te maken en te verbinden met waardegericht ondernemerschap. Ik verlang ernaar om de ziel weer een plek te geven in het bedrijfsleven, zodat we kunnen bouwen op waardevolle verbindingen op alle niveaus van de organisatie. 

Het positieve effect van bezielend leiderschap

Wil jij waardegericht ondernemen, of ken je bedrijven die willen evolueren naar inspirerend leiderschap? Geïnspireerd zijn betekent ‘gevoed door de geest’. Dat is mijn nieuwe missie. Wanneer leiders, ondernemers en CEO’s de ziel een plek durven geven, zullen ze hun bedrijven en organisaties leiden met waarden zoals empathie en compassie. Dit zal zowel de leiders zelf als hun werknemers, klanten en leveranciers ten goede komen.

Enige tijd geleden vertelde een HR-manager van een bedrijf waar ik nauw mee samenwerk, dat het ziekteverzuim in de afgelopen twee jaar van 5% naar 3% is gedaald. Op alle niveaus binnen het bedrijf werken we samen met coaches om leiders en medewerkers te begeleiden en bewustzijn te creëren over hun innerlijke wereld. Dit heeft niet alleen invloed op het welzijn van de werknemers, maar ook op de onderlinge relaties en het voorkomen van ziekteverzuim. Het heeft een aanzienlijke positieve impact op de kosten.

Ben jij als leider constant bezig alle ballen in de lucht te houden en voel je een innerlijke leegte? 

En… vul je deze stiekem op met verslavingen, een minnaar of minnares? Of ben je van plan binnenkort een nog grotere auto of huis in het buitenland te kopen? Probeer je op deze manier te vluchten, naast het plezier dat het je brengt?

Lukt het je om op deze manier jouw leegte te vullen? Geloof je nog steeds in het sprookje dat je voor jezelf hebt gecreëerd? Misschien is het tijd om een keuze te maken en in plaats van altijd naar buiten te kijken, deze keer naar binnen te keren… Wat je wellicht nog niet beseft, is dat de leegte een verlangen is van je ziel. Een verlangen dat jij minder vanuit je hoofd en meer vanuit je hart en overgave je bedrijf of organisatie kunt leiden. 

Verbinding met alles en iedereen… de echte ZIN van het leven

Spiritualiteit wordt vaak als zweverig gezien. Maar dat is het absoluut niet. Het is het besef dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. In Afrika noemen ze het Ubuntu. Daar kunnen we veel van leren. Zie het als een spier die je kunt trainen. Net zoals bij elke goede training kan het soms pijnlijk zijn. In de sportschool vinden we dat niet erg, maar als we onze innerlijke wereld onderzoeken, vinden we het moeilijker. Weet vooral dat als je deze weg inslaat, het je enorm veel zal opleveren. Je wordt liefdevoller, helderder en rustiger. Je voelt je meer verankerd in je lichaam. Je voelt het verlangen om jezelf en anderen op een dieper niveau te ervaren, te voelen en aan te raken.

Als jij op zoek bent naar intens welzijn en de behoefte voelt om met meer vreugde vanuit je hart en ziel leiding te geven, laat het me weten. Ik ken de weg!

Wees eerlijk met jezelf:

 • Wil je je medewerkers meer verbinden met je bedrijf of organisatie? (Vooral in deze tijden van personeelsschaarste op de arbeidsmarkt is het belangrijk om je werknemers te behouden.)
 • Voel je de behoefte om je intuïtie te versterken?
 • Wil je niet langer handelen vanuit een gepantserd hart, maar vanuit een open hart beter jouw eigen emoties en die van anderen aanvoelen?
 • Heb je behoefte om creatiever te worden?
 • Durf je je twijfels en angsten onder ogen te zien en te delen?
 • Durf je je verschillende emoties aan te gaan? Durf je jouw behoefte aan controle en/of perfectionisme en angsten te erkennen, wetende dat dit voortkomt uit een gevoel van onveiligheid?
 • Durf je je verdriet onder ogen te zien, wetende dat je getroost wilt worden?
 • Durf je je boosheid onder ogen te zien, wetende dat je je grenzen niet hebt aangegeven?
 • Wil je je dromen tot leven brengen?

Ik ben een ervaren vrouw die jou vanuit onvoorwaardelijke liefde een spiegel voorhoudt. Ik weet hoe ik je als leider kan begeleiden, zodat ook jij vol liefde, energie, creativiteit en scheppingskracht je bedrijf of organisatie kunt verrijken. Deze nieuwe wereld vraagt om iets nieuws! Jij kunt het verschil maken en als je moedig en dapper genoeg bent, vooroplopen. De tijd van kunstjes, manipulatie en leugens is voorbij. Deze tijd vraagt om waardegericht ondernemen.

Zet de eerste stap en begin een reis van bezieling!

Dus leider… sta op en begin met het helen van jezelf. Hoe? Door je ziel er weer bij te betrekken. Ik kan je er alles over vertellen en je het in je vezels laten ervaren. Ik ben geen zweverig type, maar iemand die stevig met beide voeten in de klei staat! En… ik weet dat er meer is… ik ben in mijn coaching jouw oermoeder! Je kunt me vertrouwen. 

De enige vraag die overblijft is: DURF JE HET AAN? Durf je het aan om jouw privéleven en werk op een andere manier te zien en te benaderen?

Als jij weer op zoek bent naar intens welzijn en de behoefte voelt om met meer vreugde vanuit je hart en ziel leiding te geven, laat het me weten. Ik ken de weg!

Tevredenheidsgarantie

Garantie voor nieuwe inzichten. Niet goed, geld terug.

Deskundig

Meer dan 15 jaar ervaring in het coachen

Snelheid

Binnen 24 uur een kennismakingsgesprek

DURF JIJ DE UITDAGING AAN OM EENS IETS HEEL ANDERS TE GAAN DOEN?

Een executive coach geeft je inspiratie om weer met volle energie aan de slag te gaan. Mijn naam is Monique en ik bied executive coaching aan. Ik ben jouw klankbord en spiegel. Als management coach help ik jou verder te ontwikkelen als individu, ook in het belang van je organisatie. Met mijn coaching zal een CEO zijn of haar natuurlijk leiderschap versterken.

Ben jij een CEO, topmanager, directielid of bestuurder en lukt het je niet langer alle ballen in de lucht te houden? Een executive coach als Monique kan je helpen om scherp te blijven. Sta je open voor een kennismaking? Hier zijn geen kosten aan verbonden en je bent nergens toe verplicht. Laat je gegevens achter, dan hoor je snel van mij!

Spreken deze vragen je aan?

 • Heb jij een klankbord als je een toenemende druk ervaart om te presteren?
 • Ervaar je dat de balans tussen werk en privé weg is?
 • Vind je het lastig om met kritiek om te gaan?
 • Voel je je eenzaam op deze plek?
 • Ervaar je wrijving tussen familie- of organisatieleden?

Zou jouw organisatie succesvoller zijn als:

 • Het management meer in harmonie is met elkaar?
 • Als jullie elkaar beter begrijpen?
 • Als er bepaalde spanningen zijn en deze niet opgelost of geneutraliseerd worden?
 • Als er gebrek aan vertrouwen is tussen jou en je medewerkers?

Zoek jij een management coach met wie je je pijnpunten en diepste verlangens wil delen? Onder je diepste verlangen ligt namelijk altijd een gemis.

Mijn werkwijze als top executive coach

Als top executive coach kijk ik vanuit een systemische benadering. Deze benadering gaat ervan uit dat je onderbewustzijn, je default, je automaat in sterke mate wordt bepaald door het familiesysteem waar je uit komt. Daar ligt het fundament voor je onderbewustzijn, een bewustzijn dat in hoge mate je denken en handelen beïnvloedt.

Het herkennen van aard en herkomst van je eigen onderbewustzijn geeft je inzicht in je blokkades en hoe je steeds weer in dezelfde valkuilen terechtkomt. Vanuit de zelfherkenning kijk je vervolgens anders naar jouw organisatie en de daarbij individueel betrokken mensen.

Coaching CEO

Met de systemische methode krijg je inzicht in jouw bedrijfscultuur, de ziel van je bedrijf en blokkades die ook het systeem van de organisatie zelf draagt. Als CEO kun je de blokkades wegruimen door gebruik te maken van executive coaching. Goed voor jou als besluitvormer, goed voor je organisatie, goed voor iedereen.

Een paar systemische vragen voor jou:

 • Aan wie ben je trouw en waar liggen je loyaliteiten? Waar komt dit vandaan?
 • Op welke waarden baseer je jouw strategieën? Hoe geef je leiding?
 • Wat betekenen sleutelwoorden als kennis, plicht, vertrouwen, empathie en orde voor je?
 • Wil je strak controle houden? Ligt dat bij jezelf of bij je oordeel over jouw organisatie?
 • Hoe kijkt de organisatie tegen jou aan? Hoe eerlijk ben je daarin in je eigen ogen?
 • Onderdruk je fysieke signalen en ga je niet voorbij aan je onderbuik gevoel. Handel je vanuit ratio, intuïtie of emoties en waarom?

Meer zelfacceptatie en zelfinzicht

Voor deze antwoorden moet je dicht, soms benauwend dicht bij jezelf kunnen komen. Daar ligt mijn kracht als top executive coach! Ik geef je heldere feedback, ben confronterend en begeleid je om de onderstroom boven water te halen binnen je verschillende relaties. Het resultaat is meer zelfacceptatie en zelfinzicht. Waardoor je in staat bent de gewenste balans te vinden binnen je werk en je privé situatie.

Maak kennis met een Executive Coach

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over executive coaching? Neem dan gerust contact met mij op. Een korte kennismaking duurt 15 minuten en is helemaal gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan hoor je zo spoedig mogelijk van mij.

Voel je welkom om contact te maken

Stuur een WhatsApp bericht

Of laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op

Je hoort spoedig van mij!

Gratis 20-minuten gesprek

Het is altijd fijn om elkaar even te spreken en te kijken of het “klikt”: een korte kennismaking zegt vaak al heel veel.

Kosteloos en vrijblijvend

Je bent nergens toe verplicht, en het is helemaal gratis.

Jouw behoefte in kaart

Wat heb jij nodig? Waar sta jij nu? En waar wil je heen? We gaan kort in op deze vragen zodat het duidelijk wordt wat ik voor jou kan betekenen.

© GOmotions | BTW: NL001181522B97  KVK: 24380179   |   Privacy Policy   |   Algemene Voorwaarden   |   Fotografie Paulien de Gaaij   |    Site by Gent Iyus

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Het blokkeren van sommige soorten cookies kan van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website. Wij delen onze data met: Activecampaign (email campagnes wanneer u zich inschrijft) & Google Analytics (website-verkeer).
Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.