• Stuur een berichtje ›

Over Monique


Heb jij zin om samen met mij op avontuur te gaan? Ik heb weet van de diepte.

Ik ben Monique en 15 jaar geleden ben ik GOmotions gestart.

Executive coach, psychosyntheticus, facilitator individuele familie- en organisatieopstellingen, facilitator Reconstructive International Integrative Holistic School (RIIHS), schilderes, auteur van Wild hart, trotse moeder van 4 kinderen.

Ik begeleid jou om meer contact te maken met een leven vol:

Eigenliefde
Innerlijke Vrijheid
Eigenwaarde
Blijdschap.

Onze langste reis in ons leven is 30 centimeter. Het is de weg van het hoofd naar je hart.

Ik ben ervan overtuigd dat er in alle drama die wij in ons leven ontmoeten, een boodschap besloten ligt. Soms kunnen we deze boodschap niet in ons eentje onthullen. Voor mij was deze innerlijke reis een eenzame weg omdat ikzelf en ook niemand uit mijn omgeving, begreep wat er met mij gebeurde. Ik had geen hand die mij vasthield in deze onvoorstelbaar zware donkere tunnel.

Pas veel later kwam ik erachter dat er in zo’n heftige gebeurtenis of crisis, wat ik noem ‘De Magische Overgang’, ook een kans verborgen ligt. Gaandeweg begreep ik dat ik mijn eigen verlangens volledig overboord had gegooid en het leven wat ik leidde niet in lijn was met wat mijn ziel voor mij in petto had.

Door al deze ervaringen werd ik gemotiveerd om op zoek te gaan naar een oplossing. Ik heb van alles geprobeerd en kwam onderweg allerlei aanpakken tegen. Ik heb voor de tools gekozen die mij de meeste inzichten hebben gegeven en besloten deze toe te passen in mijn praktijk. Ik deel ze nu met veel plezier met mijn cliënten, zodat ook zij het diepe, donkere pad sneller, beter en efficiënter kunnen bewandelen op een veilige en prettige manier: met mij als gids.

Door zelf deze diepe dalen te doorleven, heb ik uiteindelijk mijn hele leven omgegooid. En ben ik nu onvoorstelbaar gelukkig met mijn werk.

Voel je welkom om contact te maken

Laat hier je gegevens achter of stuur een WhatsApp bericht.

Je hoort spoedig van mij!

  Stuur een WhatsApp:

  Kennismaking

  Het is altijd fijn om elkaar even te spreken en te kijken of het “klikt”: een korte kennismaking zegt vaak al heel veel.

  Gratis en vrijblijvend

  Je bent nergens toe verplicht, en het is helemaal gratis.

  Jouw behoefte in kaart

  Wat heb jij nodig? Waar sta jij nu? En waar wil je heen? We gaan kort in op deze vragen zodat het duidelijk wordt wat ik voor jou kan betekenen.

  Schrijf je in voor de

  GOmotions nieuwsbrief

   Bruikbare tips en artikelen over hoe jij jouw beste leven kunt leven

   © GOmotions | BTW: NL001181522B97  KVK: 24380179   |   Privacy Policy   |   Algemene Voorwaarden   |   Fotografie Paulien de Gaaij   |    Site by Gent Iyus

    Neem direct contact op
    whatsapp
    email
    linkedin