• Stuur een berichtje ›

Wild Hart 1

Wild Hart 1

Wild Hart 1 150 150 GOmotions

Wat als je de moed hebt om je gezin in het Groene Hart te verlaten. Wat als je het lef hebt het leven werkelijk aan te gaan. Eenzaam kruipend in de zwartste spelonken. Om daarna naakt te herrijzen in het natte gras. Dansend in het zand. Vrijend onder de maan. Wat als jij na het Groene Hart, je Wilde Hart ontdekt? De Romeinen wisten het al: Audaces fortuna juvat. Het geluk is met de stoutmoedigen. Dé must-read voor iedereen die vrij durft te dromen. Niet ondanks, maar juist omdat die eerdere in duigen zijn gevallen. Een heerlijk debuut dat vrijheid ademt van een stoutmoedige vrouw die vrijheid leeft.

Voel je welkom om contact te maken

Laat hier je gegevens achter of stuur een WhatsApp bericht.

Je hoort spoedig van mij!

  Stuur een WhatsApp:

  Kennismaking

  Het is altijd fijn om elkaar even te spreken en te kijken of het “klikt”: een korte kennismaking zegt vaak al heel veel.

  Gratis en vrijblijvend

  Je bent nergens toe verplicht, en het is helemaal gratis.

  Jouw behoefte in kaart

  Wat heb jij nodig? Waar sta jij nu? En waar wil je heen? We gaan kort in op deze vragen zodat het duidelijk wordt wat ik voor jou kan betekenen.

  Schrijf je in voor de

  GOmotions nieuwsbrief

   Bruikbare tips en artikelen over hoe jij jouw beste leven kunt leven

   © GOmotions | BTW: NL001181522B97  KVK: 24380179   |   Privacy Policy   |   Algemene Voorwaarden   |   Fotografie Paulien de Gaaij   |    Site by Gent Iyus

   Neem direct contact op
   whatsapp
   email
   linkedin