• Stuur een berichtje ›

Brandend verlangen of ver-langen

Brandend verlangen of ver-langen

Brandend verlangen of ver-langen 2200 1493 GOmotions

Ieder mens wordt gedreven door een voortstuwende kracht, je verlangens.

Verlangens gaan altijd over iets met hart en ziel willen en over het gemis en leegte als deze niet worden vervuld. Verlangens zetten je in beweging, het zijn je drijfveren. Je wilt iets zielsgraag begeren of hebben wat je nog niet hebt kunnen bereiken of verwezenlijken. We verlangen naar een kind, een liefdevolle relatie, een betere gezondheid, een zinvolle baan. We verlangen de wereld te ontdekken. We hebben behoeften om onze talenten te ontwikkelen, om te groeien, het verloren contact met onszelf te herstellen.

Wat is er nodig om je verlangens te verwezenlijken? Wilsbesluit, focus, concentratie, toewijding en het vertrouwen dat je het kunt. Ook geduld en flexibiliteit zijn kwaliteiten die behulpzaam zijn.

Zijn er verlangens die je niet lijkt te kunnen vervullen? Zijn er onbewuste blokkades, die je zou willen onderzoeken? Wellicht ligt er onder de oppervlakte een belemmerende overtuiging die jou blokkeert om volledig je verlangens te leven. Natuurlijk kunnen er ook verlangens zijn die nooit meer in vervulling kunnen gaan. Het is zinvol om de onderstroom van dit gemis onder de loep te nemen en te rouwen om het verlies.

Weet je waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Als onze verlangens vervuld worden, geeft het een gevoel van intense vreugde, vervulling en ontspanning. Ontlading en blijdschap zijn het resultaat. Wil jij je verlangens onderzoeken? Sluit je ogen en maak contact met je hart en vraag aan je hart wat zij NU verlangt? Jouw hart weet alle antwoorden. Je kunt ook aan je hart een beeld vragen. De wereld van de verbeelding is de taal van je ziel. Zij weet! Als je het beeld hebt, kijk dan eens wat de symbolische betekenis hiervan is. Wanneer je er niet uitkomt, voel je dan vooral vrij om contact met mij op te nemen.

Voel je welkom om contact te maken

Laat hier je gegevens achter of stuur een WhatsApp bericht.

Je hoort spoedig van mij!

  Stuur een WhatsApp:

  Kennismaking

  Het is altijd fijn om elkaar even te spreken en te kijken of het “klikt”: een korte kennismaking zegt vaak al heel veel.

  Gratis en vrijblijvend

  Je bent nergens toe verplicht, en het is helemaal gratis.

  Jouw behoefte in kaart

  Wat heb jij nodig? Waar sta jij nu? En waar wil je heen? We gaan kort in op deze vragen zodat het duidelijk wordt wat ik voor jou kan betekenen.

  Schrijf je in voor de

  GOmotions nieuwsbrief

   Bruikbare tips en artikelen over hoe jij jouw beste leven kunt leven

   © GOmotions | BTW: NL001181522B97  KVK: 24380179   |   Privacy Policy   |   Algemene Voorwaarden   |   Fotografie Paulien de Gaaij   |    Site by Gent Iyus

    Neem direct contact op
    whatsapp
    email
    linkedin