• Stuur een berichtje ›

Depressed of Deep Rest

Depressed of Deep Rest

Depressed of Deep Rest 840 552 GOmotions

Wellicht is deze zienswijze een overweging waard.

Depressed zou je ook kunnen lezen als Deep Rest. Een kans of gelegenheid om contact te maken met je binnenwereld en te onderzoeken of je nog steeds in lijn bent met jouw eigen verlangens. Ik denk dat er, los van neurologische depressies, depressies zijn die een symptoom of boodschap in zich dragen dat je niet langer volledig verbonden bent met je ware verlangens.

Depressiviteit of geïnspireerde melancholica geeft je, in mijn beleving, een mogelijkheid om naar binnen te keren en te onderzoeken waar jouw verlangens over gaan. Door pijnlijke gebeurtenissen in ons leven zijn wij door allerlei omstandigheden hier vaak niet meer mee verbonden. Door deze pijn niet te doorleven kan je een niet te begrijpen leegte, gemis of verlatenheid ervaren.

Deze pijn kan gaan over de honger naar zelfverwezenlijking.

In de huidige westerse samenleving lijkt het lijden niet meer te mogen. We willen en moeten er gevoelsmatig zo snel mogelijk vandaan. Het niet mogen lijden aan de pijn van het verlies van een dierbare, het niet op de juiste werkplek zitten, het onvermogen om een eigen toekomst op te bouwen, scheiding of andere dramatische gebeurtenissen kunnen ons in een diep dal brengen.

Ik ga ervan uit dat sommige vormen van depressie een menselijke weg is en dat als wij deze pijn aangaan, wij uiteindelijk contact kunnen maken met onze eigen authenticiteit.

Een weg van overleven naar leven. Van strijd naar overgave.

Voel je welkom om contact te maken

Laat hier je gegevens achter of stuur een WhatsApp bericht.

Je hoort spoedig van mij!

  Stuur een WhatsApp:

  Kennismaking

  Het is altijd fijn om elkaar even te spreken en te kijken of het “klikt”: een korte kennismaking zegt vaak al heel veel.

  Gratis en vrijblijvend

  Je bent nergens toe verplicht, en het is helemaal gratis.

  Jouw behoefte in kaart

  Wat heb jij nodig? Waar sta jij nu? En waar wil je heen? We gaan kort in op deze vragen zodat het duidelijk wordt wat ik voor jou kan betekenen.

  Schrijf je in voor de

  GOmotions nieuwsbrief

   Bruikbare tips en artikelen over hoe jij jouw beste leven kunt leven

   © GOmotions | BTW: NL001181522B97  KVK: 24380179   |   Privacy Policy   |   Algemene Voorwaarden   |   Fotografie Paulien de Gaaij   |    Site by Gent Iyus

    Neem direct contact op
    whatsapp
    email
    linkedin