Het meervoud van lef is leven

Het meervoud van lef is leven

Het meervoud van lef is leven 1095 730 GOmotions

Het meervoud van lef is leven

– Loesje

Voor mij staat lef voor een staat van zijn waarbij je iets nieuws gaat doen en ondanks de aanwezigheid van angst, je weet dat je keuzemogelijkheden hebt. Lef als brug tussen zelfvertrouwen en moed.

Bij mij gaat lef vooral over mijn hart volgen, ook als dit gepaard gaat met al mijn angsten. Angsten, de gevangenis van percepties, de bril van zelfafwijzing, hoop en vrees waar ik doorheen kijk. Ben ik wel slim of goed genoeg? Ook de angst voor het eventuele oordeel van anderen draag ik met mij mee. En natuurlijk het lef om te durven falen, want laten we eerlijk zijn, achter je grootste angst gaat je diepste verlangen schuil. Eerst maar eens beginnen met het omhelzen van de angsten van mijn innerlijk kind, want daar ligt de oorsprong van al mijn angsten. Liefdevol haar pijn verzorgen. Vervolgens luisteren naar mijn volwassen deel en in de actie.

Voel je welkom om contact te maken

Stuur een WhatsApp bericht

Of laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op

Je hoort spoedig van mij!

Gratis 20-minuten gesprek

Het is altijd fijn om elkaar even te spreken en te kijken of het “klikt”: een korte kennismaking zegt vaak al heel veel.

Kosteloos en vrijblijvend

Je bent nergens toe verplicht, en het is helemaal gratis.

Jouw behoefte in kaart

Wat heb jij nodig? Waar sta jij nu? En waar wil je heen? We gaan kort in op deze vragen zodat het duidelijk wordt wat ik voor jou kan betekenen.

© GOmotions | BTW: NL001181522B97  KVK: 24380179   |   Privacy Policy   |   Algemene Voorwaarden   |   Fotografie Paulien de Gaaij   |    Site by Gent Iyus

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Het blokkeren van sommige soorten cookies kan van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website. Wij delen onze data met: Activecampaign (email campagnes wanneer u zich inschrijft) & Google Analytics (website-verkeer).
Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.